Onze Diensten

Zoekt u een specifieke dienst of juist een integraal aanbod in facilitaire diensten? Gorenjec Facility Services levert het. 

Schoonmaakdiensten

Betrouwbare en efficiënte schoonmaakservice tegen concurrerende tarieven. Goed opgeleide en betrouwbare medewerkers verzorgen de schoonmaak van uw gebouw of woning. 

Glazenwasser

Milieuvriendelijke reinigingsmethode voor stralend schone ramen en kozijnen. Voor glasbewassing op hoogte werken wij veilig met onze hoogwerker. 

Zonnepanelen reinigen

Verhoog het rendement op zonnepanelen tot 10% en bespaar op je energierekening. Wij werken alleen met osmosewater ofwel ‘puur water’. Door het extreem reinigend vermogen van dit water zijn er verder geen schoonmaakmiddelen nodig. Er blijven geen kalkvlekken of strepen achter. Moeilijk bereikbare zonnepanelen bereiken we met onze hoogwerker.

PGB Huishoudelijke hulp

Heeft u een pgb-indicatie voor huishoudelijke hulp? Laat dan ons schoonmaakteam uw woning op orde houden. 

Tuinonderhoud

Uw tuin of bedrijfsomgeving vormen het visitekaartje voor uw gasten. Laat uw terras/bestrating en beplanting regelmatig onderhouden voor de beste eerste indruk. Ook  sneeuwruimen behoort tot onze dienstverlening.  

Receptie

Een goed opgeleide receptionist of gastvrouw verzorgt een soepele ontvangst van uw gasten. Wij zorgen voor een vriendelijke en representatieve hostess. 

Beveiliging

De huidige tijd vraagt om beveiligingsoplossingen die inspelen op veranderingen. Onze beveiligingsmedewerkers hebben oog voor de veiligheid van uw bedrijf, de medewerkers en bezoekers van uw onderneming. 

Koffieservice

Gastvrijheid begint met een uitstekend en goed verzorgd kopje koffie. Met zorg samengestelde koffie in de blends Aromatic & Strong of Smooth & Mild. Gemaakt van kwaliteitsbonen en vers gebrand.Wij regelen desgewenst ook de plaatsing en het onderhoud van de koffiemachine. 

Technische dienst

Huismeesterservice voor zorg en onderhoud van onroerend goed
Goed onderhouden vastgoed is de sleutel tot waardebehoud van uw geebouw. Onze professionals beheren uw vastgoed met de grootste zorg en aandacht. Wij verlenen deze service ook aan VVE’s. 

Voor elk facilitair vraagstuk een passende oplossing.